Over ons

Klikgebit Nederland bestaat uit een gedreven team van mondhygiënisten, tandartsen, KPT’ers, tandprothetici en tandarts-implantologen. Onze specialisten hanteren alleen de beste methodes. Dankzij de ruime ervaring van onze specialisten kunnen ook de meest complexe vraagstukken worden beantwoord. De gebitsprothese wordt bovendien in eigen huis ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat wij efficiënter en overzichtelijker kunnen werken dan bij praktijken waarbij dit wordt uitbesteedt. Hierdoor kunnen wij reparaties en rebasingen snel voor u uitvoeren.

Uw wensen centraal

Naast de technische kennis en kunde hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze patiënten en besteden we veel tijd aan het duidelijk uitleggen van onze gedetailleerde behandelplannen. Hierin nemen we ook uw cosmetische wensen op, zoals kleur, vorm en stand van de tanden. Wij willen de behandelingen voor u zo prettig mogelijk laten verlopen. Bent u wat angstig? Dan houden wij daar extra rekening mee.

Wat zeggen onze patiënten?

Meneer Spijker
Meneer Spijker
Zwolle
Lees verder
Ik wilde weer gewoon een goed en stevig gebit. Die heb ik nu gekregen!

De tandarts is nooit leuk, dus ik had ook verwacht dat ik het nemen van een klikgebit niet prettig zou vinden. Maar eigenlijk is het hele traject mij ontzettend meegevallen! Ik had weinig verwachtingen. Ik wilde gewoon een goed gebit. Weer goed kauwen en een gebit dat goed op zijn plaats blijft zitten. Het klikgebit is hiervoor een goede oplossing geweest. Hier kan ik goed mee kauwen en mee doen wat ik wil.

Voorheen heb ik een prothese gehad die elke keer niet goed ging zitten doordat mijn kaak veranderd. Dit was iedere keer weer ontzettend vervelend. Met het klikgebit heb ik hier helemaal geen last van en blijft alles goed zitten. Dit was voor mij echt de perfecte oplossing! Het zit goed en het doet ook geen pijn. Mijn mond voelt voller en het gebit voelt steviger aan. Het kauwen is ook echt geen probleem meer. Het bevalt mij dan ook ontzettend goed. Ook de kliniek en de service is mij erg goed bevallen.

Een vriend van mij heeft ook al een paar jaar last van zijn eerste prothese en ik heb dan ook aangegeven dat hij eens naar Klikgebit Nederland moet gaan. Dit heeft hij ook gedaan!
Mevrouw Winther
Mevrouw Winther
Zwolle
Lees verder
Het contact en de service vond ik echt ontzettend fijn van Klikgebit Nederland.

"Het plaatsen van het klikgebit ging voor mij niet erg makkelijk. Maar ik ben wel heel tevreden over het gebit. Het is veel beter dan plakken. Het plakken vond ik namelijk helemaal niet fijn iedere dag. Een klikgebit is voor mij dan ook een goede oplossing hiervoor. Daarnaast zaten de protheses los. Bij een klikgebit heb ik hier geen last van. Deze blijft goed en stevig zitten. Als het vast zit, zit het vast. Dat is voor mij erg fijn.

Het is nog wel passen en meten om ervoor te zorgen dat alles helemaal goed zit, maar met het resultaat ben ik nu erg blij. Met het klikgebit kan ik alles weer, zoals bijvoorbeeld goed kauwen. Ik zou een klikgebit dan ook absoluut aan iedereen aanraden.

Het contact en de service van Klikgebit Nederland vind ik echt super fijn. Dit heeft voor mij de ervaring erg prettig gemaakt. Ik kan altijd erg snel terecht en wordt goed geholpen. Ik ben dan ook erg tevreden over Klikgebit Nederland!
Mevrouw v.d. Groep
Mevrouw v.d. Groep
Zwolle
Lees verder
We zijn ontzettend goed geholpen en raden iedereen aan naar Klikgebit Nederland te gaan!

De hele behandeling is mij ontzettend meegevallen. Ik ben dan ook erg blij dat ik door Klikgebit Nederland ben geholpen. Iedereen die een nieuw gebit nodig heeft, zou ik dan ook aanraden om naar Klikgebit Nederland te gaan. Mijn man en ik zijn erg goed geholpen hier. Ik heb een bovenprothese geplaatst en mijn man heeft een klikgebit. Beide hebben we hier erg veel plezier van. Het gehele traject vond ik erg prettig in de praktijk in Zwolle. De praktijk in Amersfoort was nog niet geopend, maar we blijven nu graag in Zwolle bij onze eigen praktijk. Hier zijn we ontzettend goed geholpen en we raden iedereen aan hier naar toe te gaan!
Meneeer De Nijs
Meneeer De Nijs
Zwolle
Lees verder
Mijn gebitsprothese bevalt echt perfect. Het is een heel goed alternatief op mijn eigen tanden. Ik heb nu helemaal geen last meer van tandpijn.

De behandeling was perfect. Daar kan ik echt geen kritiek op hebben. Netjes en secuur. De behandeling viel me ook 100% mee. Het tanden trekken was even wat heftig, maar na een paar dagen voelde ik me al weer een stuk beter. Ik kan mijn gebit nu veel beter reinigen en ik heb geen last meer van tandpijn. Ik raad Klikgebit Nederland aan bij iedereen!
Meneer Van de Groep
Meneer Van de Groep
Zwolle
Lees verder
Voldoende keuze uit verschillende tanden, waardoor je een gebit krijgt die bij je past.

We zijn heel tevreden over Klikgebit Nederland. We hebben de keuze gehad uit veel verschillende tanden, waardoor je tanden uit kunt kiezen die bij je passen. Hier is echt voldoende keuze uit. De service is echt fantastisch en ik kan het aan iedereen aanraden. Het klikgebit ontvang ik na onze vakantie, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen.
Mevrouw Van der Veen
Mevrouw Van der Veen
Enschede
Lees verder
De gebitsprothese bevalt goed. Ik kan hier tenminste fatsoenlijk mee eten, dat is heel fijn. De behandeling viel me ook mee. Ik heb er eigenlijk zo goed als geen last van gehad.

Normaal gesproken als je naar de tandarts gaat, voel ik me een nummer. Bij Klikgebit Nederland had ik dat gevoel helemaal niet. De mensen die er werken zijn heel spontaan en heel vriendelijk. Je voelt je daar echt thuis!
Meneer Fiet
Meneer Fiet
Zwolle
Lees verder
De mensen bij Klikgebit Nederland zijn heel vriendelijk en de behandeling zelf is me hartstikke meegevallen.

Het klikgebit bevalt prima. Ik kan alles weer eten. Ik heb zo'n 30 jaar geen ondergebit gehad dus het een hele verandering. Ik was toch wat beperkt met bepaalde gerechten en nu kan ik weer veel meer eten!